Dat is wat de provincie definieert

Tradities, Grafschafter Platt, regionale lekkernijen...

Grafschaft Bentheim beleven

De fiets is een van de meest populaire vervoermiddelen in de Grafschaft Bentheim en speelt daarom een onmisbare rol in het dagelijks leven van veel Grafschafters.

Ik wil meer weten

Sinds jaar en dag hechten de inwoners van Grafschaft Bentheim veel waarde aan hun tradities. De bewoners worden in de literatuur vaak als „nuchter" en „nauw verbonden met de aarde" getypeerd.

ik wil meer weten

Grafschafter mand vol lekkernijen

Het perfecte cadeau: een souvenir uit de regio! De 'Grafschafter Korb', een liefdevol gevulde mand vol met hoogwaardige regionale specialiteiten uit Grafschaft Bentheim, is een mooi cadeau voor elke gelegenheid: voor een verjaardag of jubileum, als bedankje of als bijzonder aandenken aan een fijne vakantie in Grafschaft Bentheim. Doe je familie of vrienden deze lekkere mand eens cadeau of verras zakenpartners en gasten met een culinair presentje uit het Grafschaft.

Bestellingen via:

Grafschafter Landservice
Tel.: 0049(0)5921 / 728080
info‎(at)grafschafter-landservice-de
www.grafschafter-landservice.de

Aan het begin van de 20e eeuw kende Duitsland nog ontelbare regionale huisdierrassen – in de tweede helft liep het aantal echter langzaam maar zeker terug. Er bleven er slechts een paar – de  sterkste rassen – over. Voor de landbouw betekende dit een verlies van belangrijke genetische bronnen. Veel oude huisdierrassen verdwenen van het toneel of werden met uitsterven bedreigd. Tegenwoordig kunnen ze op een aantal plekken in Grafschaft Bentheim weer worden bewonderd en hun producten worden gekocht.

Ik wil meer weten

Ook de regio´s rondom Grafschaft Bentheim maken indruk met afwisselende landschappen en culturele en historische bezienswaardigheden. Of je nu wilt ontspannen en op zoek bent naar rust of liever actief bezig bent: in en om Grafschaft Bentheim kan het. Wat te denken van een fietstocht, lange wandeling of boottocht aan deze of de andere kant van de grens?

 

Ik wil meer weten

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.