© Grafschaft Bentheim Tourismus

Informatie over je vakantieplanning

Plannen en boeken

Ik kom met de

Meer informatie over je vakantieplanning

Online kun je onze brochures bestellen die we je graag ook per post toesturen. Het is mogelijk om al onze folders online te bekijken of te downloaden, in onze onlineshop fietstoerkaarten te bestellen of telefonisch contact met ons op te nemen. Er zijn mogelijkheden te over om informatie in te winnen over een vakantie in Grafschaft Bentheim. We zien je aanvraag en bezoek graag tegemoet!
Iedereen kan bij ons terecht. Of je nu een fietser, wandelaar, kunst- of cultuurliefhebber, wellnessfanaat of geschiedenisfan bent: we hebben voor iedereen een passend aanbod – ook voor gezinnen met kinderen!
Om te zorgen dat je van meet af aan kunt genieten van je vakantie in Grafschaft Bentheim, helpen we je graag bij de planning. Neem contact met ons op en wij geven je een persoonlijk advies en/of maken graag een arrangement op maat voor jouw vakantie in Grafschaft Bentheim.

Veel plezier bij het plannen van je trip. Wij kijken uit naar je komst!

 

 

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.