Eten & lekker winkelen

Hier kan het!

In de voetgangerszone van Nordhorn vinden jullie het grootste winkelaanbod van Grafschaft Bentheim. Wie gezellig en uitgebreid wil winkelen, zit hier helemaal goed. Maar ook in Bad Bentheim, Schüttorf en Uelsen is er niets leuker dan langs etalages slenteren en inspiratie opdoen. En in kuuroord Bad Bentheim is een groot aantal winkels elke zondag van 14 tot 17 uur geopend! Als het gaat om winkelen is Grafschaft Bentheim al lang op de Europese tour. De Duitsers steken net als wij maar wat graag de grens over om inkopen te doen in Enschede, Denekamp, Oldenzaal, Coevorden of in het kunstenaarsstadje Ootmarsum.

Op de weekmarkten in Grafschaft Bentheim zijn vaak ook Nederlandse kraampjes vertegenwoordigd: tussen de kaas en drop voel je je helemaal thuis. Even uitrusten? Maak dan een tussenstop in een van de vele cafés en restaurants.

Markten

Duitse en Nederlandse

Markt in Bad Bentheim

vrijdag 14.00 - 18.00 uur

Markt in Neuenhaus

Vrijdagochtend

Markt in Nordhorn

Alter Markt -> woensdag en zaterdagochtend

Blankeplatz -> donderdagochtend

Markt in Schüttorf

Zaterdag 8.00 - 12.00 uur

Markt in Enschede (NL)

Dinsdag en zaterdag 8.00 - 17.00 uur

Markten in Oldenzaal (NL)

Maandag 12.00 - 17.00 uur

Zaterdag 9.00 - 17.00 uur

Winkelen in Nordhorn

© Grafschaft Bentheim Tourismus

In het centrum van Nordhorn is een groot aantal winkels en boetiekjes, knusse restaurantjes en cafeetjes te vinden. De auto kun je ook gemakkelijk (en niet duur) parkeren.

Nordhorn eens vanaf het water ontdekken? Dat kan! Maak een tocht met een van de rondvaartboten rondom het centrumeiland en het Povelgebied om de stad eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Ook buiten het centrum op de zogeheten "Grüne Wiese" vormen diverse grote meubel- en elektronicazaken met een uitgebreid assortiment echte publiekstrekkers.

Meer informatie is verkrijgbaar bij VVV Nordhorn.

© Grafschaft Bentheim Tourismus
© Grafschaft Bentheim Tourismus
© Grafschaft Bentheim Tourismus

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.