Boerderijcafé & boerderijwinkels

Met een goed gevoel genieten

Het ruikt hier naar vers gebakken taart en wie wil kan ook nog eens huisgemaakte jam mee naar huis nemen. Even bijkomen van een lange fiets- of wandeltocht? Boerderijcafés zijn de ideale rustpunten!


Aardappels uit eigen teelt, kwark van eigen melk, honing van de imker of vrije uitloopeieren. Verse seizoensproducten als asperges en aardbeien met daarbij een likeurtje of een glas vruchtenwijn – smakelijke herinneringen aan de vakantie in Grafschaft Bentheim. Alles is vers en komt uit de regio. Wie wil weten hoe de producten worden verbouwd, kan het gewoon bij de toonbank navragen – winkelen met een schoon geweten.


Wil je weten hoe van melk kaas of kwark wordt gemaakt? In deze melkhueskes kun je natuurlijk ook proeven van een glas verse melk of andere melkspecialiteiten.

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.