© Badepark

Een relaxed dagje uit

Wellness, kuren en ontspanning

Onze wellness-tips

De aloude kliniek Bad Bentheim is tegenwoordig een modern kuuroord. De kliniek is over de landsgrenzen heen bekend voor de behandeling van huidproblemen, op basis van de regionale geneesmiddelen van natuurlijke oorsprong: zwavelhoudend mineraalwater en thermaal bronwater. Kom hier een dagje heerlijk kuren of geniet van een wellnessweekend. In het naastgelegen bos met een oppervlakte van 1.000 hectare kun je heerlijk wandelen.

 

Verder informatie

Temidden van het vorstelijke Bentheimer bos ligt de Bentheimer mineraalbron. Neem een duik in de thermale bron, het sportzwembad of verken het grote saunalandschap en de vele wellnessmogelijkheden. Zelfs in de winter is het water buiten met een temperatuur van 29 graden lekker warm. Het team van de mineraalbron organiseert ook evenementen. Vooral de ‘Aqua Nights‘ op de elke eerste vrijdag van de maand, met elke keer een ander thema, is een echte publiekstrekker.

 

Verder informatie

Of het nu gaat om Badepark Bentheim met zijn stroomversnelling, schommelgrot, openluchtzwembad en sauna’s of het in 2016 geopende overdekte zwembad 'Delfinoh‘ in Nordhorn met klimwand: er zijn genoeg mogelijkheden voor een heerlijk ontspannen dagje uit. Grafschaft Bentheim biedt waterpret voor het hele gezin.

Een overzicht van onze baden vind je hier.

Verder informatie

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.