© TMN_Markus_Tiemann

Tips voor leuke tochten

Altijd op het rechte pad

De Grafschaft

‘Best zufrieden’

In de Grafschaft Bentheim zijn de mensen ‘best zufrieden‘ (ontzettend tevreden), want: geluksmomenten ontstaan vaak vanzelf, bijvoorbeeld tijdens een relaxte tocht op de ‘fietse’ zoals de fiets hier ook wel genoemd wordt. Fiets over mooie fietspaden door de velden, bossen, dorpen en stadjes. Langs rivieren, meren en kanalen of steek de grens naar Nederland over. Vind de rust in uzelf en in de prachtige natuur en bezoek kastelen, molens en boerderijen. Verken het landschap, de natuur en cultuur op meer dan 1.200 km aan fietsroutes. Daarna bent u zelf ook ‘best zufrieden’. .

Mooie rondlopende routes vanaf 37 km.

In welke stad gaat u van start?

Het mooie weer lonkt en u hebt zin in een fietstocht? Dan hebben we hier een paar mooie rondlopende tochten voor u, met een lengte van 37 tot 72 km. De tochten vertrekken ieder vanuit een andere stad in Grafschaft Bentheim.
Maak kennis met de veelzijdigheid van de streek: met kasteel Bentheim, blauwe meren, uitgestrekte heidevelden, hoge torens, artistieke routes, mooie molens en populaire bedevaartsoorden.

 

 

 

 

Tips voor leuke tochten

Tien mooie routes in onze regio.

Culinair genieten, grenzen verkennen of een uitstapje met het hele gezin: welke plannen u ook heeft, wij presenteren u tien mooie tochten en onze persoonlijke favorieten! Veel plezier!

 

 

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.