Hotel & Gaststätte Hesselink

In een oogopslag

Gaststätte Hesselink

Wilt u uw vakantie doorbrengen op het platteland, reist u voor zaken of bent u op zoek naar accommodatie dicht bij uw dierbaren? Dan zijn Danijel en Franciska Lukanovic en hun team de juiste mensen voor jou. Ons restaurant en hotel is gelegen in Bad Bentheim-Gildehaus  niet ver van de Nederlandse grens op een landelijke locatie. Onze negen moderne kamers zijn voorzien van alle comfort en de meeste hebben een balkon

Natuurlijk verwennen we je ook graag met onze specialiteiten in het restaurant. Onze chef-koks halen hun voedsel uit de regio om regionale en seizoensgebonden gerechten te creëren voor maximaal genot. In de gezellige eetzaal kun je na een bewogen dag genieten van de gerechten.

Wij stellen onze zaal graag ter beschikking voor feesten van allerlei aard en doen vrijblijvende menusuggesties.

Maar je kunt niet alleen genieten van het eten in ons restaurant, we komen ook bij je langs met onze heerlijke partyservice.

Op de kaart

Hotel & Gaststätte Hesselink
Beckstraße 1
48455 Bad Bentheim
Deutschland

Tel.: 0049-5924-783156
E-mail:
Website: www.gaststaette-hesselink.de

Contactpersoon

Herr Danijel Lukanovic
Beckstr. 1
48455 Bad Bentheim

Tel.: 0049-5924-783156
Website: www.gaststaette-hesselink.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.