Campingplatz "Am Berg"

In een oogopslag

Rustig gelegen camping in schilderachtige omgeving .

Onze rustige camping ligt in een schilderachtige omgeving met prachtige bossen, heuvels en grenst aan uitgestrekte bosgebieden en heeft grote, goed onderhouden staanplaatsen omringd door bomen. Geweldige excursiemogelijkheden zoals een fietstocht of wandeling naar het kasteel in Bad Bentheim met prachtig uitzicht is een aanrader. De dierentuin in Nordhorn is een populaire bestemming voor jong en oud en tal van musea nodigen uit voor een bezoek.

De regio Twente in Nederland ligt op slechts ongeveer 12 km afstand van de camping en is zeker een uitstapje waard.

Het restaurant op onze camping verheugt zich ook op uw bezoek. Hier kun je terecht voor een snack of een eenvoudige maaltijd tot in het weekend. Als je een plek zoekt voor je tent, camper of caravan in een rustige, charmante omgeving, ben je bij ons aan het juiste adres. Hier kunt u genieten van uw vakantie in een heerlijke sfeer met ontspanning of diverse activiteiten.

Op de kaart

Campingplatz am Berg Kok GbR
Suddendorfer Straße 37
48455 Bad Bentheim
Deutschland

Tel.: 05922 990461
Fax: 05922 990460
E-mail:
Website: www.campingplatzamberg.de

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.