dS Hotel Bad Bentheim

In een oogopslag

dS Hotel Bad Bentheim

Dit klassieke hotel-restaurant in het hart van Bad Bentheim, op slechts 400 m lopen van het stadscentrum en 500 m van het kasteel van Bad Bentheim, biedt u kamers van verschillende grootte en een gezellige inrichting, een dagelijks ontbijtbuffet en veel accessoires, niet alleen voor fiets- en wandeltoeristen.
Het dS Hotel &Restaurant is bekroond met het kwaliteitskeurmerk "Bett&Bike" van de ADFC.
De dagverse keuken - geïntroduceerd door de Oostenrijkse chef-kok - neemt u mee door de bijzonder warme ambiance van het huis naar een restaurant met gouden kaarslicht en een feel-good garantie. Hier wordt de spätzle met de hand geschraapt en alle sauzen en soepen worden zelf gemaakt zonder conserveringsmiddelen.
Het Schankhaus is een gezellig restaurant in huiselijke stijl. Er wordt eten en drinken geserveerd.
W-Lan is beschikbaar in het hele huis en ook in de biertuin en op het exclusieve zonneterras (alleen voor hotelgasten!). Op verzoek kan het ontbijt in de zomer ook in de biertuin worden genuttigd.

Op de kaart

dS Hotel GmbH
Ochtruper Str. 38
48455 Bad Bentheim
Deutschland

Tel.: 0049-59 22-77 95 85 8
E-mail:
Website: www.ds-hotel.de/badbentheim

Contactpersoon

Herr Dirk Schlichter
Ochtruper Str. 38
48455 Bad Bentheim

Tel.: 0049-5922-7795858
E-mail:
Website: www.ds-hotel.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.